+34 972 20 27 84 escolacontclass@gmail.com
Spread the love

Escoles i grups de dansa actuaran per recaptar fons pels projectes de Càritas a Girona i Salt.

Un any més torna l’espectacle de dansa solidària Dansem amb l’objectiu de recollir fons per portar a terme els projectes de Càritas a Girona i Salt. L’espectacle, engegat per diferents escoles i grups de dansa, es podrà gaudir el 25 de febrer al Teatre de Salt i el 28 d’abril al Teatre Municipal de Girona.

Dansem va veure la llum l’any 2010 i des de llavors ha comptat amb escoles de dansa de l’alçada de Cont-Class Escola de Dansa, l’Escola de ball Avança, l’estudi Ghazal, el Nou Espiral de Salt o la Fada Verda. Tots els grups són de Girona i Salt, oferint un espectacle molt variat tant en estils –des de hip-hop, clàssic, fusió o flamenc- com en edats. A més, hi balla tant alumnat, com professorat com professionals de la coreografia.

El Festival i les escoles de dansa que hi participen pretenen crear un compromís de millora del món, convidant a participar-hi per lluitar per la igualtat dels drets de les persones. Per això, amb la recaptació que s’aconsegueixi durant els dos dies d’actuacions, es destinaran als projectes de Càritas Salt i Càritas Girona, entitats molt centrades en el treball amb la infància, la joventut i les famílies.

Lloc i hora

Per tal de facilitar l’assistència de públic i la participació dels diferents grups de cada escola es faran dues sessions. Una serà el diumenge 25 de febrer a les 19.00 h al Teatre de Salt (C. Sant Jaume, 6-8) i l’altre el dissabte 28 d’abril a les 20.00 h al Teatre Municipal de Girona (Plaça del Vi, 1).

Entrades

L’entrada general té un preu de 8 euros i per a les persones d’entre 4 i 17 anys el tiquet val 5 euros. Es podran adquirir fins a una hora abans de la funció a les taquilles dels teatres, o comprar-les anticipadament als següents punts de venda:

  • C. Sant Dionís, 42, Salt

El 16 i 15 de febrer, d’11 h a 13 h

  • STEIN (papereria), Plaça Pompeu Fabra, 11, Girona

Del 12 al 24 de febrer en horaris de botiga

  • CONT-CLASS (Escola de ball), C. Baldiri Reixach, 14, Girona

Del 12 al 24 de febrer en hores de classe

  • AVANÇA (Escola de ball), C. Barcelona, 205, Girona

Del 12 al 24 de febrer en hores de classe

  • NOU ESPIRAL (Escola de dansa), C. Pau Casals, 2-4, Salt

Del 12 al 24 de febrer en hores de classe